«Δεν είμαστε αισιόδοξοι ότι τα μηνύματα θα είναι θετικά, μακάρι να διαψευστούν οι πρώτες εκτιμήσεις, όμως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη», ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, για τη 13χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, που τραυματίστηκε βαριά προχθές το πρωί, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στον πευκώνα της πόλης, μετά από πτώση από κούνια.

Το κορίτσι νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική του νοσοκομείου Καβάλας με πολύ σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και βλάβη στο νωτιαίο μυελό και το πρωί υποβλήθηκε σε νέες ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, προκειμένου να υπάρχει ακριβής εικόνα για το μέγεθος και την έκταση του τραυματισμού της.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας θα προσδιορίσουν και τον τρόπο επέμβασης και αντιμετώπισης του περιστατικού. Το κρίσιμο χειρουργείο, αναμένεται να γίνει την  Δευτέρα όταν οι γιατροί θα έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, με την αυτεπάγγελτη διαδικασία, κατάθεση στους αστυνομικούς, για το περιστατικό, έδωσε χθες ο διευθυντής του Γυμνασίου στο οποίο φοιτά η 13χρονη, ενώ σε δηλώσεις του μετέφερε το « πολύ βαρύ κλίμα» που επικρατεί στο σχολείο αλλά και τις ευχές όλης της σχολικής κοινότητας για τη μικρή μαθήτρια.

Τις ευχές της για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της υγείας της 13χρονης και μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς της, εκφράζει και η Β’ ΕΛΜΕ Έβρου.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here