Με τη δημοσιοποίηση γυμνών της φωτογραφιών απειλούσε ένας 21χρονος στη Μεσσηνία 14χρονη κοπέλα που γνώρισε μέσω Instagram.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Καλαμάτας «Ελευθερία», η 14χρονη συνομιλούσε μαζί του στο Διαδίκτυο και είχαν ανταλλάξει γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα.

Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ο 21χρονος άρχισε να απειλεί την ανήλικη πως, αν δεν έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του, θα αναρτήσει τις φωτογραφίες της, με σκοπό να την εξευτελίσει.

Η 14χρονη αποφάσισε τότε να μιλήσει στους δικούς της για την περιπέτειά της και επισκέφθηκε, μαζί με τη μητέρα της, την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τη συμβούλευσαν να προσποιηθεί ότι «λύγισε» από τις απειλές του και πως θα ενέδιδε στο… «ερωτικό» του κάλεσμα. Οι αστυνομικοί, έκτοτε, παρακολούθησαν τους διαλόγους τους και όταν είχαν επαρκή στοιχεία προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στη δικογραφία εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο, ένας 17χρονος Ελληνας, ο οποίος φέρεται ότι διακίνησε προκλητικά βίντεο με την εν λόγω μαθήτρια σε συμμαθητές της. Παρότι ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο 17χρονος δεν συνελήφθη καθώς δεν βρέθηκε τίποτε επιβαρυντικό στο κινητό του και στον υπολογιστή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − 3 =