Για δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η σύζυγος του εκλιπόντος, Μίνα, μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγος μου ,ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε.

Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτους που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπο μας ….» αναφέρει στη δήλωσή της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη που διένειμε μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Παγορόπουλου.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής που δημοσιοποίησε το protothema υπήρξε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη καθώς αναφέρονται και άλλα όργανα που προκάλεσαν κακώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί απο προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός στις 24 Ιανουαρίου 2021. Είχε βγει με τη βάρκα του στον Ευβοϊκό για ψάρεμα και δεν ξαναγύρισε. Μετά από ώρες αναζητήσεων εντοπίστηκε η σορός του. Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο iefimerida.gr είχε αναφέρει ότι είχε προηγηθεί καβγάς με τον καπετάνιο άλλου σκάφους. Επίσης ο δικηγόρος του θανόντος είχε αναφέρει ότι χτυπήθηκε από την προπέλα άλλου σκάφους.

iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here