Στοιχεία-σοκ για τη δράση της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, που πριν από περίπου έναν μήνα είχε αρπάξει τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες δύο γυναικών, οι οποίες υποστηρίζουν ότι βιάστηκαν από την κατηγορούμενη!

Οι δύο νεαρές κοπέλες αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης φέρεται ότι ανακάλυψαν στο πρόσωπό της τη γυναίκα που τις παρέσυρε, τις νάρκωσε και τις κακοποίησε σεξουαλικά, όταν πια οι αντιστάσεις τους είχαν καμφθεί! Αυτό μάλιστα φέρεται ότι έχουν υποστηρίξει στις καταθέσεις που έχουν ήδη δώσει στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργεί την έρευνα για την πρωτοφανή υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real News», οι περιγραφές των δυο άτυχων γυναικών για τον τρόπο με τον οποίο η 33χρονη κατόρθωσε να τις παρασύρει στο σπίτι της συγκλίνουν, αποκαλύπτοντας πως η κατηγορούμενη δρούσε με συγκεκριμένο «μοτίβο» για να πετυχαίνει τους αρρωστημένους σκοπούς της.

Συγκεκριμένα, και οι δυο καταγγέλλουσες φέρεται ότι υποστηρίζουν πως, στο πλαίσιο της γνωριμίας τους μέσα από συγκεκριμένο κύκλο επαφών, βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης. Εκεί, όπως περιγράφουν στις καταθέσεις τους, η Ειρήνη Μούρθου πιθανότατα τις νάρκωσε… ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους, ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι τις βίασε! Και οι δύο ωστόσο, όπως αναφέρουν, μη έχοντας τις αισθήσεις τους, δεν γνωρίζουν εάν όσο παρέμεναν λιπόθυμες βιντεοσκοπήθηκαν από την 33χρονη, προς «τέρψιν» και άλλων αγνώστων προσώπων…

Οι νέες αυτές συγκλονιστικές καταγγελίες για τη 33χρονη, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της πορνογραφίας ανηλίκων και κρατείται στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, αναμένεται να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, συμπληρώνοντας το αρρωστημένο παζλ της δράσης της.

«Κλειδί» στην πορεία των ερευνών εξακολουθούν να αποτελούν τα ηλεκτρονικά αρχεία και οποιοδήποτε στοιχείο μπορέσει να ανακτηθεί από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, τον οποίο φρόντισε να διαλύσει μόλις κατάλαβε ότι οι ημέρες της ελευθερίας της τελειώνουν και ότι οι Αρχές βρίσκονταν κοντά στη σύλληψή της.

Πάντως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της και εάν υπάρχουν ίχνη που να προδίδουν επικοινωνία της με κυκλώματα διακίνησης πορνογραφικού υλικού.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here