Για όσους δεν γνωρίζουν ότι η “αυτονομία” σε πολλά ζητήματα και κυρίως σε αυτά που ενοχλούν το Μαξίμου τον έχουν κάνει αντίπαλο του Μητσοτάκη, όπως πολλές φορές έχει γράψει το edolio5, φανταζόμαστε ότι έφτασε η ώρα να το καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα όπου πολιτεύεται ο υπουργός ανάπτυξης σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση θα είναι υποψήφιος και ο αναπληρωτής υπουργός του Νίκος Παπαθανάσης.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και είναι εμφανές ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του ίδιου του Μητσοτάκη. Ο Παπαθανάσης είναι εκ των στενότερων συνεργατών του Μητσοτάκη πολύ πριν γνωρίσει τον Γεωργιάδη όταν αυτός ήταν ακόμη στο ΛΑΟΣ και τον έβριζε μέρα νύχτα.

Η εντολή που έχει δοθεί στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας του Βόρειου Τομέα είναι να κοντύνουν όσο μπορούν περισσότερο τους σταυρούς προτίμησης στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5.blogspot.com ο υπουργός επικοινώνησε με το γραφείο του πρωθυπουργού με ολίγον “γαλλική δυσαρέσκεια”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ