Κυκλοφόρησε η είδηση πως ο πατέρας του 20χρονου μοντέλου, Τζίνας Βογιατζή, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το ΙΧ του, πέφτοντας στη βραχώδη πλαγιά όπου στα τέλη Μαρτίου έχασε τη ζωή της η κόρη του, στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ενημερωτικής ιστοσελίδας oraiokastro24.gr ο πατέρας της 20χρονης Τζίνας Βογιατζή διευκρίνισε πως ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο συμβάν και πως είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας που ενεπλάκη στο ατύχημα στις 11 Μαΐου του 2020 δεν είναι ο πατέρας της 20χρονης, αλλά κάποιος άλλος με το ίδιο επώνυμο. Επιπλέον, ο άνδρας που ενεπλάκη στο ατύχημα είναι γεννηθείς το 1943, και ως εκ τούτου είναι 77 ετών και όχι 67 όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Εν κατακλείδι, είναι απολύτως βέβαιο πως ο πατέρας της 20χρονης που έχασε τη ζωή της στο παλαιό λατομείο Παλαιοκάστρου, ουδεμία σχέση έχει με το ατύχημα που σημειώθηκε στις 11 Μαΐου στην ίδια περιοχή. Ως εκ τούτου, ο ισχυρισμός πως ο πατέρας της 20χρονης, Τζίνας Βογιατζή, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του στο σημείο που πέθανε η κόρη του, είναι αναληθής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here