Χίος για Χρήστο Παππά: «Του μίλησα, έφυγε με το αυτοκίνητό του σαν κύριος – Σιγά μην περιμένει τον Χαρδαλιά της αντιτρομοκρατικής!»

Τι κι αν ο Χρήστος Παππάς, ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» παραμένει άφαντος και τον ψάχνει όλη η αστυνομία, ο Στέφανος Χίος τον… ξετρύπωσε!
Την ώρα λοιπόν που υπάρχουν φόβοι ότι ο Χρήστος Παππάς μπορεί να έχει φύγει στο εξωτερικό, ο Στέφανος Χίος υποστηρίζει ότι τον βρήκε, του μίλησε και του πήρε και συνέντευξη.

«Εγώ με τον Παππά μίλησα αλλά δεν ξέρω πού είναι» είπε μιλώντας στο ΑΡΤ την Παρασκευή. Ερωτηθείς αν ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι καλά στην υγεία του, ο Στέφανος Χίος απάντησε «Είναι λιοντάρι εκτός κλουβιού. Έφυγε σαν κύριος, με το κοστούμι του και με το αυτοκίνητό του. Όχι θα περιμένει τον Χαρδαλιά της αντιτρομοκρατικής να τον πιάσει»!

«Ας αρχίσουν να παρακολουθούν και το άλλο μου τηλέφωνο, αλλά δε μιλάω από το τηλέφωνο κουτορνίθια. Του πήρα και συνέντευξη που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες» συνέχισε.

«Μπορεί να σκάσει στη ΓΑΔΑ με ταξί τις επόμενες ημέρες σαν τον Κουφοντίνα» κατέληξε ο Στέφανος Χίος.

Δείτε το βίντεο από το 20:30 μέχρι το 24:00:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here