Ομολόγησε προφορικά ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος μεταφέρεται στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό προκειμένου να υποδείξει που πέταξε το όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι τον 17χρονο εντόπισε νεκρό με μία σφαίρα ψηλά στον αυχένα ένας περαστικός βοσκός ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα στο νεκρό παιδί υπήρχαν δυο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα.

Όλα έγιναν χθες το πρωί όταν ο 17χρονος και ο 14χρονος αδερφός του ξεκίνησαν από μία στάνη που διατηρεί η οικογένεια στην περιοχή για να βοσκήσουν τα πρόβατα σε διπλανό λόφο. Το μεσημέρι ο 14χρονος επέστρεψε στο σπίτι, ωστόσο ο 17χρονος αγνοούταν και λίγο μετά τις 5 η οικογένεια έμαθε τα τραγικά νέα.

Για αρκετές ώρες τόσο ο πατέρας των παιδιών όσο και ο 14χρονος ήταν εξαφανισμένοι και αναζητούνταν από την αστυνομία. Αργά το βράδυ πήγαν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν και σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος φέρεται να κατέθεσε ότι είχαν πάει να βοσκήσουν τα πρόβατα, κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια του τον αδερφό του και προσπάθησε να τον ψάξει μέσα στο δάσος. Αφού δεν τα κατάφερε να τον βρει επέστρεψε σπίτι προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Παράλληλα ο πατέρας στην κατάθεσή του έχει πει ότι κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει στην κατοχή του κυνηγετική καραμπίνα.

Ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας φέρεται να υποστήριξε νωρίτερα ότι «Ο μικρός δεν ξέρει ακόμα τίποτα. Το παιδί ήρθε μόνο του, τρομαγμένο. Είχαν φύγει νωρίς με τα πρόβατα για εδώ πιο πάνω και ο αδελφός μου δεν γύρισε. Καταστραφήκαμε. Δεν είχαν καραμπίνα τα παιδιά, δεν έχουμε όπλα εμείς εδώ. Δεν έχουμε ιδέα τι έχει συμβεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ