Την αθωότητά της υποστήριξε η παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της για ναρκωτικά, όπλα και σφαίρες στη Μαγνησία.

Όπως είπε η 44 παίκτρια ριάλιτι, αυτά που κατάσχεσε η αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο αγρόκτημα που βρίσκεται το σπίτι.

Το ζευγάρι που κατηγορείται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και όπλων, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (17.02.2020) στα Πλατανίδια Μαγνησίας.

Μάλιστα, επιμένουν στην κατάθεσή τους, ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες ανήκουν σε τρίτο άτομο.

Οι συλληφθέντες, που είναι άνδρας 49 χρονών και γυναίκα 44, η οποία παλαιότερα έπαιξε σε ελληνικό ριάλιτι, απολογήθηκαν στον ανακριτή την Τετάρτη (19.02.2020).

Με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί ο πρώτος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατάσχεσε η Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο αγρόκτημα που βρίσκεται το σπίτι.

Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν μόνο ότι τα χρήματα που κατασχέθηκαν (12.000 ευρώ και 1.000 ευρώ) είναι δικά τους, είναι δηλωμένα στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου άνδρα.

Τόνισαν ότι τους ανήκει η κάμερα που είχαν στην είσοδο του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται στην εξοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here