Με συγκεκριμένα Μέσα και σε συγκεκριμένους ανθρώπους επιλέγει να μιλά η οικογένεια των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα, με τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι σε επικοινωνία κυρίως με την Αγγελική Νικολούλη και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Ως εκ τούτου, αποφεύγει τα τοπικά ΜΜΕ της Πάτρας, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ωστόσο να προχωρά αυτές τις ημέρες σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη μητέρα και κάποια επεισόδια που φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και πρώην σύντροφο του συζύγου της, Μάνου.

Πριν ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τους θανάτους των τριών μικρών παιδιών, η εφημερίδα ήταν εκείνη που είχε αναφερθεί και στους τρεις θανάτους, με τελευταίο αυτόν της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως είπε ο αρχισυντάκτης της «Πελοποννήσου», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, «με πήραν να κατεβάσω την ανάρτηση του παιδιού. Ο πατέρας δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κανείς από τους τρεις θανάτους. Έκανε αίτημα να κατέβει η είδηση».

Ο ίδιος μετέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου όσα του είπε τόσο η Ρούλα, όσο και ο Μάνος, σε επικοινωνία που είχαν και μάλιστα, με απειλητικό τόνο. «Όταν όλο αυτό τελειώσει, τότε θα τα πούμε» φέρεται ότι είπαν στον αρχισυντάκτη, όπως τόνισε ο ίδιος.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ