Το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με την σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ένα από τα ερωτήματα που ερευνούν οι Αρχές, είναι από πού προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την ουσία που εντοπίστηκε στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και η οποία “κλείδωσε” την υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο, γι’ αυτό  το κινητό και ο υπολογιστής της έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν ακόμη ένα σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η 33χρονη δεν αποκλείεται να βρήκε την κεταμίνη σε μία φαρμακαποθήκη της Πάτρας με την οποία συνεργαζόταν ένα πάρα πολύ κοντινό της πρόσωπο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μπει επίσης στο “μικροσκόπιο” των Αρχών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας thebest.gr, στην συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη της Πάτρας εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη και πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασακαλάκη στρέφεται το ενδιαφέρον του Ανθρωποκτονιών, στο πλαίσιο των ερευνών για την ουσία κεταμίνη που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης.

 

 

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ