Μια ματιά στον αλβανικό τύπο για την κατάσταση με την Τουρκία είναι ενδεικτική για το ποιούς ακριβώς «σώσαμε» ανοίγοντας τα σύνορα με εντολή του τότε ΥΠΕΞ Αντώνη Σαμαρά.

Αλβανοί μετανάστες που ζουν εδώ χρόνια στάζουν δηλητήριο για τους Έλληνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ευχονται να μας επιτεθεί η Τουρκια και να …εξαφανίστουμε από προσώπου γης!

Η αχαριστία δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο, αφού η Αλβανία χτίστηκε με τα λεφτά των ελλήνων, όπου η πλειοψηφία τους έφυγε ως μαύρα μεροκάματα η κλεμμένα ώστε οι αλβανοί να αποκτήσουν κράτος.

Φυσικά δεν έπρεπε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό, αφού τα δείγματα ήταν ήδη πολλά. Από τους στρατιώτες αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό και ανέβαζαν φωτογραφίες με τον αλυτρωτικό αετό της «μεγάλης Αλβανίας«, έως την νεκρανάσταση των ναζί Τσάμηδων που έχουν το θράσος να ζητούν και περιουσίες από την Ελλάδα.

Και σε θεσμικό επίπεδο όμως, η επίσημη Αλβανία δεν κρύβει το πρόσωπό της. Λίγες εβδομάδες μετά αφού η Ελλάδα βλακωδώς της έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαΐκή Ένωση, υπέγραψε στρατιωτική συμφωνία με την Τουρκία, ανοίγοντας ένα ακόμα μέτωπο εις βάρος της πατρίδας μας.

Προδοσία από τους Αλβανούς! Μετατρέπονται σε στρατόπεδο της Τουρκίας

Η Τουρκία έχει κινηθεί μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια, εκμεταλλευόμενη το μουσουλμανικό στοιχείο της Αλβανίας, τοποθετώντας μουφτήδες της αρεσκείας της, χρηματοδοτώντας τεμένη, όπου έχουν εξελιχθεί σε σφηκοφωλιές ανθελληνικής προπαγάνδας.

Από την άλλη, τα εγγόνια των φασιστών και ναζί, που σε κάθε σύρραξη στάθηκαν στο πλευρό των κατακτητών, ξερνούν μίσος κατά της Ελλάδας σε κάθε ευκαιρία. Αίσθημα που εκμεταλλεύεται άριστα η Τουρκία για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της.

Προδίδουν έτσι και την μνήμη του μεγάλου εθνικού τους ήρωα, Γεωργίου Καστριώτη, ο οποίος αντιστάθηκε λυσσαλέα κατά των Οθωμανών. Ο περιβόητος Σκεντέρμπεης, του οποίου τα αγάλματα κοσμούν πολλές πόλεις της Αλβανίας.

500 χρόνια μετά, μετατρέπονται σε εργαλείο των νέων Οθωμανών στην προσπάθειά τους να αναστήσουν την αυτοκρατορία του κακού. Ας συνέλθουν για να μην έχουν την τύχη που είχαν πάντα κάθε φορά που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές κατά της Ελλάδας.

 

 

newsbreak.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΒΑΝΟΥΣΦΤΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΗ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

  2. Εγώ προσωπικά εδώ σε αυτό το μέρος έχω έρθει 16 ετών και σήμερα είμαι 43 ετών τα παιδιά μου γεννήθηκαν εδώ βαφτίστηκαν εδώ και μεγαλώνουν εδώ σε αυτόν τον τόπο όμως Λυπάμαι για αυτά που διαβάζω ντροπή σε όλους αυτούς που μεγάλωσαν εδώ σε αυτήν τη χώρα και Γεμίσαμε την κοιλιά μας με ψωμί και Τώρα γυρίζουμε πλάτη σε εσάς που μας δώσατε αλήθεια ένα κομμάτι ψωμί πραγματικά λυπάμαι αυτό για μένα προσωπικά λέγεται ρατσισμός το οποίο με αυτά που διαβάζω προέρχεται από εμάς Πάντως εγώ και η οικογένειά μου το ψωμί των παιδιών μου και της οικογένειάς μου που εδώ το φαΐ Δεν το πατάω με τα πόδια ούτε πλάτη μπορεί να γυρίσω σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι ευχαριστώ Εάν δεχτείτε Αυτά τα λίγα γράμματα που σας έγραψα τα οποία εδώ στο φανάρι το έμαθα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here