Το μυστικό του τραπεζικού λογαριασμού του Τάκη Βόσσου, «μιλάει» πλέον και «καίει» πρόσωπα…

Οι αγορές με την κάρτα του από τρίτους και τα χρήματα που «έκαναν φτερά» από το λογαριασμό του, είναι τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Συγγενείς, φίλοι και μάρτυρες, σπάνε τη σιωπή τους στο «Τούνελ» και αποκαλύπτουν άγνωστα μέχρι πρότινος στοιχεία, σε μία προσπάθεια να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Τι μου είπε την ημέρα που τον εξαφάνισαν…»

Ο αδελφός του άτυχου οδηγού μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Τούνελ».

«Την ημέρα της εξαφάνισης μου ανέφερε στο τηλέφωνο πως κάποιος του έκλεβε χρήματα από το λογαριασμό του. Το είχε ανακαλύψει λίγες ημέρες πριν. Του είπα να μην ασχοληθεί εάν πρόκειται για ένα με δύο χιλιάδες ευρώ και μου απάντησε ότι θα ακύρωνε την κάρτα. Μου ζήτησε μάλιστα να πάμε μαζί στην τράπεζα. Λάμβανε και κάποια μηνύματα στο κινητό της δουλειάς του για κινήσεις λογαριασμού, αλλά δεν έδινε σημασία γιατί νόμιζε πως δεν αφορούσαν εκείνον, αλλά την αφεντικίνα του. Το σκηνικό που είδα στο σπίτι όταν μπήκα, δεν είχε καμία αλλαγή, φαινόταν όμως σαν να έφυγε βιαστικά. Εκείνη την ημέρα δεν τον είχε δει κανείς. Παρόλο που ήμουν συνδικαιούχος, έμαθα για τις κινήσεις σε ξένο λογαριασμό μετά την εξαφάνιση.»

«Οι αγορές αφορούσαν την αφεντικίνα του…»

Ταξίδια, γυναικείες τσάντες και άλλα, αγοράστηκαν με τα χρήματα του Τάκη Βόσσου εν αγνοία του.

«Στη δουλειά του τού χρωστούσαν κάποιους μισθούς. Το μυαλό μου πάει παντού, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο στοιχείο στα χέρια μου. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν, δεν ξέρω πως μπορεί να βρέθηκε νεκρός στο βουνό. Δεν είχε ούτε το λόγο, ούτε τη δυνατότητα να βρεθεί εκεί, γιατί τον τελευταίο καιρό τον ταλαιπωρούσε το πόδι του. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να υπάρξει τιμωρία σε αυτό το έγκλημα», ανέφερε στην κάμερα του «Τούνελ» ο αδελφός του.

«Έκανε έξτρα δουλειά με το υπουργείο συγκοινωνιών…»

Μάρτυρας και καλός φίλος του θύματος, είδε την εκπομπή, τον αναγνώρισε και κάλεσε για να βοηθήσει με τον τρόπο του στην έρευνα.

«Μου είχε πει ότι του χρωστούσαν περίπου 50.000 ευρώ και πως δεν του κολλούσαν ένσημα από τη δουλειά του στον παιδικό σταθμό. Τον απασχολούσε το πώς θα πάρει πίσω τα χρήματά του. Έκανε δουλειές και με το υπουργείο συγκοινωνιών, διεκπεραίωνε πινακίδες οχημάτων και διπλώματα. Ήξερε την δουλειά από τον αδελφό του, όπου εργαζόταν πιο παλιά στο γραφείο που έχει. Εμείς που είμαστε οι πραγματικοί του φίλοι, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια. Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την εκπομπή της κυρίας Νικολούλη ή τις Αρχές.»

«Τον έψαχνα από το μεσημέρι και κατάλαβα ότι χάθηκε…»

Δύο ακόμα φίλοι του Τάκη Βόσσου που τον γνώριζαν για σχεδόν τρεις δεκαετίες, μίλησαν στην εκπομπή.

«Πρέπει να ήταν πολύ γνωστός του ή να τον έβγαλαν με τη βία από το διαμέρισμά του. Κυριακές συνήθιζε να μένει σπίτι γιατί έκανε προετοιμασίες για την εβδομάδα που ερχόταν. Τον καλούσαμε στο τηλέφωνο μαζί με έναν φίλο και ανησυχήσαμε γιατί δεν το σήκωνε. Πήγα σπίτι του περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής, χτυπούσα κουδούνι αλλά δεν απαντούσε κανείς. Τα παντζούρια κλειστά και το σχολικό παρκαρισμένο εκεί. Μετά καλέσαμε τον αδελφό του γιατί ανησυχήσαμε μήπως είχε κάποιο ατύχημα. Η μόνη γυναίκα με την οποία ξέρουμε πως είχε επαφή τον τελευταίο καιρό, ήταν η ξαδέλφη του, που τον βοηθούσε όταν είχε χτυπήσει. Είχε κλειδί και του άφηνε φαγητό. Μετά σταμάτησε να πηγαίνει όταν ο Τάκης ήταν καλύτερα», τόνισε ένας από τους φίλους του θύματος.

Ένας άλλος φίλος του Βόσσου, τον συνάντησε δύο ημέρες πριν την εξαφάνιση. Μίλησαν και του φάνηκε φυσιολογικός.

«Ποτέ δεν έλεγε για πράγματα που τον απασχολούσαν. Ακούγονταν όμως φήμες ότι του χρωστούσαν χρήματα από τη δουλειά.»

anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here