Αχαΐα: «Αρνήθηκαν τεχνική λύση που θα άφηνε ανέπαφο το Κοιμητήριο», αναφέρει η Αγγελική Ανυφαντή, γνωστή δημοσιογράφος και χήρα του εκδότη Γιώργου Σπαθαράκη, του οποίου ο τάφος βρίσκεται στο Κοιμητήριο της περιοχής

Αυτό που συμβαίνει στα Καμίνια Αχαΐας δεν έχει προηγούμενο! Στο νεκροταφείο της περιοχής ξεθάβουν τους νεκρούς προκειμένου να περάσει δρόμος, καθώς δεν βρέθηκε άλλη λύση.

Όπως αναφέρει στο Pelop, η Αγγελική Ανυφαντή, γνωστή δημοσιογράφος και χήρα του εκδότη Γιώργου Σπαθαράκη, του οποίου ο τάφος βρίσκεται στο Κοιμητήριο της περιοχής, η Εκκλησία είχε καταπατήσει δημόσιο χώρο και το αρμόδιο υπουργείο αρνήθηκε μια τεχνική λύση για να μείνει ανέπαφο το νεκροταφείο.

«Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο Κοιμητήριο των Καμινίων Αχαΐας. Μάνες ξανακηδεύουν τα παιδιά τους, οικογένειες ξανακηδεύουν τους αγαπημένους τους…ο πόνος και η θλίψη περισσεύουν. Αρνήθηκαν τεχνική λύση που θα άφηνε ανέπαφο το Κοιμητήριο. Τις πράξεις αυτές, ευλόγησε και ο Μητροπολίτης!!!», τονίζει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ