Επισήμως ταυτοποιήθηκε πλέον η σορός της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή οικίας στην Κυπαρισσία.

 

Το τοπικό ένταλμα για ανθρωποκτονία σε βάρος του ομοεθνού της συντρόφου που εκδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες μετατράπηκε και σε διεθνές ένταλμα και πλέον οι ευρωπαϊκές διωκτικές Αρχές έχουν ενημερωθεί μέσω του διεθνούς δικτύου αστυνομικής συνεργασίας «SIRENE».

Ο σύντροφος της άτυχης Μόνικα Γκιους είχε διαφύγει για την χώρα του την ίδια εποχή που εξαφανίστηκε η Μόνικα, δηλαδή τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου τον εντόπισε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και μίλησε μαζί του. Θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του. Στην δημοσιογράφο εμφανίστηκε κυνικός, ψύχραιμος και προσποιήθηκε τον ανήξερο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκε, από την διαφορά χρώματος στο τσιμέντο της αυλής της οικίας που διέμεναν, το σημείο που την είχε θάψει και την είχε τσιμεντώσει ο κατηγορούμενος, ενώ από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως την ίδια περίοδο ο σύντροφός της είχε προμηθευτεί τσιμέντο από κατάστημα οικοδομικών υλικών της περιοχής.

Ο ίδιος κακοποιούσε πολύ συχνά την Μόνικα και πλέον αναζητείται από τις διωκτικές Αρχές διεθνώς ως ο υπεύθυνος για αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

Παράλληλα, διενεργείται έρευνα και για τις συνθήκες θανάτου μίας πρώην συντρόφου του κατηγορούμενου στην ίδια περιοχή που το 2014 είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ