Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου συναδέλφου του. Τα ίχνη του θύματος είχαν χαθεί στις 15 Νοεμβρίου 2020.

Οι οικείοι του τον αναζητούσαν χωρίς αποτέλεσμα. Την Πρωτοχρονιά περιπατητές εντόπισαν τη σορό του 67χρονου στην περιοχή Αγριλέζα Σουνίου.

Η έρευνα των αστυνομικών κατέληξε στον 43χρονο συνάδελφο του θύματος ως το δράστη της δολοφονίας. Θύμα και θύτης φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών το θύμα είχε δώσει τους κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών στον 43χρονο, επειδή δεν γνώριζε να κάνει ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Όμως ο 43χρονος φέρεται να υπεξαίρεσε και να οικειοποιήθηκε περίπου 40 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο σοκ προκαλεί η ομολογία για τη δολοφονία στην Κρήτη, τι αναφέρει ο γιος του θύματος: «Ρώτησε τον πατέρα μου για το ενοίκιο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ»!

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 64χρονο, αλλά ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα. Είπε πως είχαν πάει να συζητήσουν στην περιοχή του Λαυρίου, μάλωσαν και ο 43χρονος τον έσπρωξε με σκοπό να τον απωθήσει. Ο 67χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο και εκείνος πανικοβλήθηκε και έφυγε.

“Ο εντολέας μου ζήτησε συγγνώμη και έχει μετανιώσει για το ότι δεν ειδοποίησε αμέσως τις αρχές μετά το ατύχημα” δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here