Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, ξεκαθάρισε για την υπόθεση με την Πάτρα και έδωσε τη δική του διάσταση επί του θέματος.

«Κάποιο Μέσο Ενημέρωσης έγραψε ότι ανέφερα την αιτία θανάτου των παιδιών. Ουδέποτε εγώ στοχοποίησα κάποιον, εκεί το οποίο έχω πει και πιστεύω είναι ότι 98% πρόκειται για έγκλημα. Θα είναι η περίπτωση του αιώνα αν αυτοί οι θάνατοι δεν είναι έγκλημα, τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πολλές οι συμπτώσεις για να μιλάμε για τυχαίους θανάτους»

«Είναι πολλές οι συμπτώσεις για να μιλάμε για αιφνίδιους θανάτους. Πάντως πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες αυτοί οι γονείς, τους οποίους σέβομαι, εκτιμώ και ειλικρινά συμμερίζομαι. Πρέπει να πάρουν μια απάντηση», είπε μεταξύ άλλων.

«Όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά», σχολίασε για το χρονικό διάστημα που έχει πάρει η έρευνα της υπόθεσης και συνέχισε στα στοιχεία που τον κάνουν να πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια: «Δεν θα σταθώ στο πρώτο παιδί, θα σταθώ στα άλλα δύο. Βέβαια όλοι οι θάνατοι είναι σαββατοκύριακο. Σημαντικό στοιχείο. Οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών είναι σε νοσοκομεία, μέχρι τώρα δεν είχαμε παθολογικές αιτίες και από την άλλη πλευρά, αν υπήρχε κάτι γονιδιακό, που οι επιστήμονες λένε ότι δεν υπάρχει, αλλά να δεχθούμε ότι έκαναν λάθος, σαββατοκύριακο πάλι οι θάνατοι; Πάλι;».

Για τη στάση του ζευγαριού: «Ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά. Ο κάθε άνθρωπος έχει δύο γλώσσες. Μία βιολογική και αυτή του σώματος. Όλοι ακούμε αυτούς που μιλάνε, ακούμε όμως τη γλώσσα του σώματος; Παίρνουμε τα μηνύματα. Αυτά όλα αξιολογούνται και οδηγούνται σε συμπεράσματα. Εύχομαι να είναι θετικά. »

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ