Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα  βρέθηκαν οι νέοι ενοικιαστές ενός διαμερίσματος στη Χαλκίδα, όταν πήγαν για καθαρίσουν τον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το ζευγάρι ενοίκων πήγε στο διαμέρισμα χθες το πρωί για να καθαρίσει το σπίτι, και τότε βρήκαν ένα ανθρώπινο κρανίο τυλιγμένο με μια κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι.

Έντρομοι  ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.  Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας έφτασαν στο σημείο και εξέτασαν τους χώρους, ενώ πήραν φωτογραφίες από το κρανίο, το οποίο απεστάλη για ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση.

Στο συγκεκριμένο δωμάτιο κατοικούσε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ένας 40χρονος Έλληνας, στον οποίο έγινε έξωση γιατί δεν πλήρωνε τα ενοίκια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει αποχωρήσει από το δωμάτιο από τα τέλη Νοεμβρίου και αγνοούσε την ύπαρξη του κρανίου.

Από την Ασφάλεια Χαλκίδας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα περιμένουν όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να προχωρήσουν ουσιαστικά τις έρευνες και να βρεθεί σε ποιον ανήκει και πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ