Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον αγνοούμενο Σταύρο Τσιγάλογλου από τη Δράμα ο οποίος πιλόταρε μονοκινητήριο αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Θήβα με προορισμό της Λάρισα

Στην περιοχή μεταξύ Λάρισας και Βόλου από τον Κίσσαβο, μέχρι την παραλιακή και την Κάρλα, τοποθετείται από τις αρχές ο χώρος διεξαγωγής των ερευνών για το μονοκινητήριο αεροσκάφος που αγνοείται από την Τρίτη με κυβερνήτη τον Σταύρο Τσιγάλογλου από τη Δράμα.

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του πιλότου καταγράφηκε από κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Χάλκη της Λάρισας. Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία κατοίκου από τα Κανάλια της Μαγνησίας ότι άκουσε κρότο σε δασική περιοχή του Κισσάβου.

Ο Σταύρος Τσιγάλογλου είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του στη Δράμα, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες την Δευτέρα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι απογειώθηκε την Δευτέρα από ένα αεροδρόμιο της Θήβας, ενώ αργότερα στην περιοχή της Λάρισας είχε την τελευταία επικοινωνία με έναν φίλο του.

Στις έρευνες, συμμετέχει και η πολεμική αεροπορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here