Το «τρίο των παραισθήσεων» είχε στο στόχαστρο η ΕΛ.ΑΣ. από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και είχε συλλάβει δυο πρόσωπα για διακίνηση ναρκωτικών. Εκκρεμούσε η σύλληψη του «καυτού» μοντέλου, το οποίο το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι τρεις, συνολικά, συλληφθέντες είχαν ιστοσελίδα στην οποία υποτίθεται πως πουλούσαν «ελιξίρια νεότητας», ωστόσο στην πραγματικότητα λάμβαναν παραγγελίες ναρκωτικών και στη συνέχεια τα διοχέτευαν σε όλο τον κόσμο. Η 28χρονη από τη Βραζιλία, μαζί με τον 48χρονο φίλο της, εν τέλει πιάστηκαν από την «τσιμπίδα του νόμου».

Πώς έγινε η σύλληψη του μοντέλου στο αεροδρόμιο
Ο εντοπισμός του εργαστηρίου είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με την H.S.I (Homeland Security Investigation) των ΗΠΑ και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην παρασκευή διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT).

Η 31χρονη είχε εντοπιστεί να παραδίδει σε υποκατάστημα ταχυδρομικών υπηρεσιών, για λογαριασμό των συγκατηγορούμενων της, 21 δέματα με προορισμό διάφορες χώρες, που περιείχαν 26 φιαλίδια με υγρό, συνολικού καθαρού βάρους 910 γραμμαρίων, στο οποίο ανιχνεύτηκε η ουσία διμεθυλοτρυπταμίνη ( DMT ).

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν εγκαταστήσει εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης σε οικία στο Βύρωνα και στη συνέχεια συσκεύαζαν και απέστελλαν τη ναρκωτική ουσία, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες, με το προκάλυμμα της αποστολής «ελιξίριων ομορφιάς».

Μάλιστα, διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης «ελιξίριων ομορφιάς», μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-78- γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο διμεθυλοτρυπταμίνη ( DMT ), συνολικού βάρους
-2- κιλών και -402- γραμμ.
-22- φιαλίδια με περιεχόμενο άγνωστο υγρό, συνολικού βάρους -7.668- γραμμαρίων
-80- συσκευασίες με περιεχόμενο άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους -3.015- γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των -6.600- ευρώ,
-102- φιαλίδια,
-100- καπάκια δοσομετρητές,
πλήθος χάρτινων φακέλων αποστολής δεμάτων,
αυτοκόλλητα από τα υποτιθέμενα «ελιξίρια ομορφιάς» και
δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών αντικειμένων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ