ΑρχικήΕλλάδαΤραγωδία στα Βορίζια – Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο του...

Τραγωδία στα Βορίζια – Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο του ζευγαριού

Δημοσιεύθηκε:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον θάνατο του υπέργηρου ζευγαριού στα Βορίζια, που εντοπίστηκαν νεκροί ανήμερα των Χριστουγέννων και ο θάνατός τους αποδόθηκε πιθανόν σε αναθυμιάσεις από το μαγκάλι. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προσθέτουν επιπλέον διαστάσεις γύρω από τον θάνατο του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γέροντας, άνω των 90 ετών, ήταν ήδη νεκρός 6 μέρες πριν την ανεύρεσή του, και η σύζυγός του, κοντά στα 90, ούσα τυφλή και κατάκοιτη, ήταν νεκρή 4 μέρες. Δηλαδή έζησε δύο μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, που ήταν πεσμένος στο πάτωμα πίσω από την πόρτα του σπιτιού.

Ωστόσο, η θέση και η στάση που βρέθηκε η γυναίκα προβληματίζουν για τα αίτια του θανάτου της, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα και αγκαλιά με ένα μαξιλάρι κάτω από το κρεβάτι, ενώ ο γέροντας, όπως προαναφέρθηκε, εντοπίστηκε πεσμένος πίσω από την κλειδωμένη πόρτα της εισόδου.

Οι λεπτομέρειες αυτές ενδεχομένως να αλλάζουν το σκηνικό θανάτου, όπως αρχικώς είχε γίνει η σύνθεσή του, αφού δεν αποκλείεται η γυναίκα να έσβησε από άλλη αιτία, πλην των αναθυμιάσεων, όπως για παράδειγμα από το κρύο στο πάτωμα.

Όλα αυτά θα αποσαφηνιστούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων αερίων στον οργανισμό των νεκρών γερόντων, που θα καθορίσουν το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό, όταν μια γειτόνισσα πήγε φαγητό τα Χριστούγεννα στους ηλικιωμένους. Αφού χτύπησε και δεν της άνοιξαν, κοίταξε από το παράθυρο και είδε πεσμένο στο πάτωμα τον γέροντα.

Είχε πάει κατά πληροφορίες και νωρίτερα για να τους πάει αντίδωρο από την εκκλησία, όμως δεν είχε κοιτάξει μέσα στο σπίτι. Μετά τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και την πόρτα άνοιξε ένας εγγονός των πολύτεκνων γερόντων.

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: