ΑρχικήΕλλάδαΤραγωδία στην Κεφαλονιά: Απανθρακώθηκε 17χρονος μαθητής σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Απανθρακώθηκε 17χρονος μαθητής σε φρικτό τροχαίο

Δημοσιεύθηκε:

Τραγωδία με έναν 17χρονο νεκρό και τρεις ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε σε τροχαίο που συνέβη μέρα-μεσημέρι, στην περιοχή της Λάσσης, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί εξετράπη της πορείας του, ενώ κινείτο με κατεύθυνση από Αργοστόλι. Το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσέκρουσε στα σιδερένια κολονάκια του πεζοδρομίου και σε μαντρότοιχο, ενώ στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι τρεις από τους επιβάτες πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν, ωστόσο, ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Ήταν μαθητής, μόλις 17 ετών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις από τους επιβαίνοντες στο όχημα ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο κινείτο με υψηλή ταχύτητα, όταν εξετράπη της πορείας του. Η Τροχαία Αργοστολίου έχει ξεκινήσει προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα