Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια της 6χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν την παρέσυρε ένα φορτηγό στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Ο χαροκαμένος πατέρας μίλησε στους δημοσιογράφους τη στιγμή που έμπαινε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε νεκρό το 6χρονο αγγελούδι του. Με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας καταγγέλλει ότι ο οδηγός παραβίασε το κόκκινο και παρέσυρε την κόρη του.

«Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. Γιατί τα παιδιά έλεγα» δήλωσε σοκαρισμένος και πρόσθεσε: «Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας, μία οικογένεια… Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος, να αυτοκτονήσει. Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο, και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου».

Οργισμένος από τον άδικο χαμό του παιδιού του ο πατέρας δήλωσε: «Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό» αναφέρει μέσα στον θρήνο του. Μάλιστα, σημειώνει με σπαραγμό ότι θα δωρίσει τα όργανα του παιδιού του: «ό,τι έχει μείνει από την μικρούλα μου σε άλλα παιδάκια για να ζήσουν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τροχαίου, καθώς μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη.

Η 12χρονη ξαδέρφη της 6χρονης νοσηλεύεται με κάταγμα στην λεκάνη και θα μεταφερθεί στο Παίδων για να χειρουργηθεί.

facebook sharing button Share

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here