Felicidad Sour Cocktail

Ο chef Γιάννης Χρυσοχοΐδης μας δίνει τη συνταγή για το πιο «ευτυχισμένο» μεξικάνικο κοκτέιλ.

Felicidad Sour Cocktail

Υλικά

60mlPisco

20ml Σιρόπι από τσάι (μυρωμένος θάμνος)

40ml Ανανάς

15mlΦρέσκος χυμός γκρέιπφρουτ

15ml Lime

20Παστεριωμένο ασπράδι αυγων

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε Boston shaker το Pisco μαζί με το χυμό lime και το ασπράδι αυγών. Εφαρμόζουμε έναν μεταλλικό αναδευτήρα με σκοπό να  ομογενοποιηθούν  τα υλικά μεταξύ τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σιρόπι από το τσάι που έχουμε ετοιμάσει καθώς επίσης και τον ανανά. Ανακατεύουμε στο σέικερ και έπειτα σερβίρουμε διπλό σουρώνοντας σε ένα παγωμένο coupet ποτηρι. Έχουμε λοιπόν ένα cocktail  με πλούσιο σώμα, βελούδινη υφή ,γλυκόξινή γεύση καθώς επίσης και ανθικό άρωμα από βότανα και μυρωδικά εφάμιλλο της ευφάνταστης και πλούσιας σε χρώμα και γεύση Περουβιανής κουζίνας.

Chef: Γιάννης Χρυσοχοϊδης

Info

Colonial Ambos Mundos

Σκουφά 67, Κολωνάκι

21 0339 0929