Μακρυπούλια- Μπεκατώρου-”Γυναίκα χωρίς όνομα” στα…ύψη!

Το «ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και για τον μήνα Απρίλιο καταγράφοντας εκ νέου άνοδο και τερματίζοντας πρώτο με μέσο όρο τηλεθέασης 21,5% στο δυναμικό κοινό «18-54». Ταυτόχρονα, προηγείται με 4,5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του από το δεύτερο κανάλι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας υποδέχεται καθημερινά στις 15:00 για να ζήσουμε τις πιο fun και απολαυστικές «ROUK ZOUK» στιγμές με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις.

Πρωτιές συνεχίζει να καταγράφει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων ,«Still Standing», με τη Μαρία Μπεκατώρου. Ειδικότερα, και τον μήνα Απρίλιο κατέγραψε περαιτέρω άνοδο και τερμάτισε και πάλι πρώτο στους πίνακες της τηλεθέασης σημειώνοντας 21,9% στο δυναμικό κοινό «18-54». Το «Still Standing» προηγείται επίσης στη ζώνη μετάδοσής του με 6,4 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Με σήμα την ταχύτητα και σύνθημα τον αιφνιδιασμό το τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «Still Standing»,  έρχεται καθημερινά στις 17:30 στον ΑΝΤ1 για παιχνίδι μέχρι τελικής… πτώσης!

Πρώτη τερμάτισε τον μήνα Απρίλιο η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», με μερίδιο τηλεθέασης 21,8% και ενισχυμένη κατά 1,9 μονάδες σε σχέση με τον Μάρτιο στο δυναμικό κοινό «18-54». Η καθημερινή δραματική σειρά κατέγραψε αύξηση στα περισσότερα κοινά με τη μεγαλύτερη να σημειώνεται στις Γυναίκες «18-24» κατά 6 μονάδες ενώ οι Γυναίκες «45-54» σημείωσαν μερίδιο τηλεθέασης ύψους 30,6%. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» προηγείται στη ζώνη μετάδοσης με δύο μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επιστρέφει με νέα επεισόδια τη Δευτέρα του Πάσχα, 29 Απριλίου.

Επιστρέφουμε την  Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 με την κανονική ροή αναρτήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × one =