Στην σημερινή  συνεδρίαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, καταθέτουν δύο σημαντικοί μάρτυρες κατηγορίας. Ο γενετιστής και δικαστικός πραγματογνώμονας Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος και η Αγγελική Νικολούλη.

Η έρευνα της δημοσιογράφου συνέβαλε στο να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον βασικό κατηγορούμενο και να καταδικαστεί  σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία του άτυχου νέου.

Η ερευνήτρια σε συνεργασία με τον ειδικό επιστήμονα εντόπισαν στο αυτοκίνητο του Μάριου το μακάβριο μυστικό της εξαφάνισης του, εννέα μήνες μετά.  Κάτω από το πατάκι του πορτ-μπαγκάζ, στο σημείο όπου φυλάσσεται η ρεζέρβα του αυτοκινήτου οι σύγχρονες μέθοδοι ανίχνευσης, φανέρωσαν το αίμα του Μάριου. Όσο η έρευνα προχωρούσε στο βάθος του αυτοκινήτου, τόσο αποκαλύπτονταν στοιχεία. Το αίμα του άτυχου νέου, σχημάτιζε μια μικρή  «λίμνη», που κάποιοι είχαν προσπαθήσει να ξεπλύνουν.

Η επιστημονική ανάλυση κατέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι το αίμα που βρέθηκε μπορεί να προήλθε από ένα τυχαίο συμβάν, όπως ένα απλό κόψιμο. Το αίμα κατέληξε στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου, γιατί υπήρχε μεγάλη ροή.

Μια ακόμα σημαντική επισήμανση που προέκυψε από τη συγκεκριμένη έρευνα ήταν πως δεν βρέθηκε βιολογικό υλικό του Μάριου στο εσωτερικό πάνω μέρος του πορτ- μπαγκάζ του αυτοκινήτου, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν μπήκε εκεί μέσα ζωντανός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «Φως στο Τούνελ»  έχει συμβάλει σημαντικά ώστε να καταδικαστούν οι ένοχοι για ανθρωποκτονία χωρίς ομολογία και χωρίς πτώμα.

Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από βαθιά έρευνα, έχει αναδείξει ανάλογες υποθέσεις όπως του Άλεξ, της Τάνιας Χαριτοπούλου, της εύπορης Αθηναίας Μαρίας Νιωτάκη, των δύο νεαρών γυναικών που δολοφονήθηκαν στη Μυτιλήνη το 2002 και πρόσφατα του παίκτη του μπέιζμπολ του ερασιτέχνη ΠΑΟ Ρανσέλ Κρουζ.

Δείτε καρέ- καρέ τις εξελίξεις και τη βαθιά έρευνα της εκπομπής γύρω από την υπόθεση, εδώ.

The post Η Αγγελική στη δίκη για τον Μάριο appeared first on Αγγελική Νικολούλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 6 =