Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φόρεσε το μαγιό του και οι ένθερμες θαυμάστριές του πήραν… υπογλώσσια για να συνέλθουν.

Σε ένα break από τα γυρίσματα της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0», στην οποία συμμετέχει, ο νικητής του πρώτου «Survivor» επισκέφθηκε το νησί του, τη Σκιάθο.

Μη φανταστείτε όμως ότι επιδόθηκε σε ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας για να τονώσει το μαύρισμά του. Απεναντίας, ο Ντάνος επέστρεψε στο… καθήκον, δηλαδή στην επιχείρηση με water σπορ που διατηρεί στο όμορφο νησί η οικογένειά του.

Καθώς είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό, δεν παρέλειψε ν’ ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες του με τη… στολή της επιχείρησης, δηλαδή με το μαγιό του, την ώρα που οδηγεί ένα μικρό σκάφος και επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ, γράφοντας χαρακτηριστικά «τα παιδία παίζει».

Παιχνίδια

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα… παιχνίδια του πρώην «Survivor» και νυν ηθοποιού ξετρέλαναν τις fans του, οι οποίες τον… βομβάρδισαν με δεκάδες κολακευτικά σχόλια, ως επί το πλείστον για το καλογυμνασμένο του κορμί.

Κολακευτικά ωστόσο υπήρξαν και τα πρώτα δημόσια σχόλια του Μάρκου Σεφερλή για τη συνεργασία τους.

«Μου απέδειξε πως αξίζει. Τον είδα να παίζει και μου άρεσε. Είπα, ας δοκιμάσει και ας δούμε αν θα τα καταφέρει. Μου άρεσε, ήταν φυσικός και έτσι ήρθε και η πρόταση η δική μου, την οποία και αποδέχτηκε. Και στις πρόβες επαληθεύτηκα» είπε ο δημοφιλής κωμικός, προσθέτοντας κάτι που είναι ήδη γνωστό, ότι δηλαδή ο Ντάνος θα υποδυθεί στην ταινία τον ρόλο ενός ιατροδικαστή.

 

espressonews.gr