Για την υπόθεση του Νίκου Κουρή, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τοποθετήθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, συνήγορος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Θυμίζουμε ότι έπειτα από προσφυγή της κόρης του αείμνηστου δημιουργού στο δικαστήριο απαγορεύτηκε στον 54χρονο η χρήση του ονόματος του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως ποτέ δεν εισηγήθηκε η πλευρά του αντίδικου αίτημα για βιολογική εξέταση και έθεσε ερώτημα γιατί όσο ζούσε ο καλλιτέχνης δεν βγήκε ποτέ να πει όλα αυτά τα πράγματα.

«Δεν έχω ακούσει κανένα αίτημα του Νίκου Κουρή για τεστ DNA. Μα αφού δεν υπάρχει βιολογική αναγνώριση; Τι συζητάμε για ένα τεστ DNA που δεν έχει καν ζητηθεί;» είπε.

Ο Κυριάκος Ροζάκης, συνήγορος του Νίκου Κουρή, εξήγησε πως ο πελάτης του δεν θέλησε να δημιουργήσει σκάνδαλο όσο ζούσε ο Μίκης Θεοδωράκης. Ωστόσο, μετά τον θάνατό του θέλησε να διεκδικήσει την αναγνώριση της πατρογονικής του ρίζας.

Ακόμη, σημείωσε πως στη δίκη της 30ης Νοεμβρίου για την υπόθεση θα κατατεθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενώ θα συμβουλεύσει και τον πελάτη του να υποβληθεί σε τεστ DNA.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here