Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στον Αλέξη Μίχα για τη ζωή και την καριέρα του.

Από το πέρασμά του από τον χώρο του μόντελινγκ θυμάται το άγχος του για το πόσο γρήγορα έπρεπε να αλλάζει ρούχα καθώς και τις άπειρες πρόβες για τη πασαρέλα.

Τα πράγματα όμως στο εξωτερικό όπου πήγε δεν ήταν εύκολα: «Το μέγεθός μου σαν σωματότυπος δεν βοήθησε. Είχα πάει στο Μιλάνο, είχα κάνει όλα τα κάστινγκ, σε κανένα δεν μου χώραγε το ρούχο, οπότε με διώχνανε».

Τελικώς τον κέρδισε η υποκριτική. «Προφανώς υπήρχαν προτάσεις».

Για την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Θάνου αναφέρει: «Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν στη ζωή μου, ήταν ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω αλλά αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί».

Για τη νυν σχέση του Βιβή Κωστοπούλου λέει «είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε 5 χρόνια μαζί και όπως λέω ζούμε μαζί, είναι αυτό που με συμπληρώνει. Νομίζω ότι είναι καρμικό. Δεν θέλω βιολογικό παιδί γιατί μεγαλώνουμε αλλά έχω δυο παιδιά της συντρόφου μου από τον πρώτο της γάμο».

Ένα χειρουργείο το 2009 τον έκανε να δει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή και να εκτιμά στο μέγιστο την κάθε του μέρα.

«Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά. Άλλαξα τελείως τον τρόπο που σκέφτηκα μετά την ατυχία που είχα. Μέσα  σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα, οι δημοσιότητες, οι καριέρες, η υγεία μου η ίδια. Τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%»

Επισημαίνει πως δεν έχει καλές σχέσεις με τα social media και του φαίνεται στενάχωρο που πλέον δεν υπάρχουν αληθινές σχέσεις.

Αποκαλύπτει επίσης, ότι συζητά με ένα σίριαλ με λίγα επεισόδια που το χαρακτηρίζει μάλιστα καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση.

«Είναι μια πρόταση για λίγα επεισόδια σε σίριαλ που θα είναι πολύ καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση» είπε αποκαλύπτοντας ότι συζητά την τηλεοπτική επιστροφή του.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ