Για τον τρόπο που ήρθε η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «η Γη της Ελιάς», μίλησε ο Αλέκανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός Αλέξης,.

«Πήγαινα σε πολλά casting και κάποια στιγμή μου είπαν ότι ενδιαφέρεται ο Ανδρέας Γεωργίου», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην εξέλιξή του ως ηθοποιός.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου, την τηλεοπτική μαμά του, τη «Μαργαρίτα», πλέκοντας το εγκώμιό της.

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ηθοποιό να παίζει με τη Λύδια Κονιόρδου», δήλωσε και πρόσθεσε πως θεωρεί «παλιό» ότι ένας ηθοποιός δεν πρέπει να παίζει σε καθημερινές σειρές.

Όσον αφορά στη ζωή του: «Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός δεν είχε περιορισμούς από τους γονείς του. «Είχα ελευθερία μικρός. Δεν μου έλεγαν “πρέπει να γυρίσεις στις εννέα” ή “πρέπει να κάνεις τα μαθήματα σου”».

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκάλυψε πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορονοϊός, ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του. «Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Ωστόσο, πρόσφατα που έκανε την εξέταση και είδαμε πως είναι καλά, έκλαψα από χαρά », πρόσθεσε.

Όσο αφορά στο θέμα της δέσμευσης, ο ηθοποιός τόνισε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».

Για τα θετικά σχόλια που έχει ακούσει για την φωνή του, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ανέφερε πως έχει ακούσει πολύ ωραία σχόλια, και συμπλήρωσε πως θα ήθελε να κάνει εκφωνήσεις.

«Θα ήθελα να λέω το σήμα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ