Ο Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος στη «Super Κατερίνα». Και αν στο θέμα του Bachelor ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ήπιος, για το Survivor ξεσπάθωσε.

Βομβάρδισε τον παίκτη από την αρχή με τη γνώμη του. «Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021. Είχα μαζέψει όλες τις εκφράσεις που είχε πει στους συμπαίκτες του. Σκληρές κουβέντες, φοβερές» του είπε.

«Η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο, δεν εννοούσα το “καρκίνωμα” με την έννοια του αρρώστου» εξηγήθηκε ο παίκτης για τη γνωστή φράση του.

Η τόνοι ανέβηκαν επειδή ο Ανδρέας επέμεινε στην τοξικότητα και μάλιστα αποκάλεσε τη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά στο Survivor δηλητηριώδη.

«-Έβλεπες το Survivor παρότι δεν σου άρεσε;

-Το έβλεπα επειδή κλήθηκα να το σχολιάζω. Αλλιώς θα έβλεπα λίγο. Το προπέρσινο δεν το είχα δει.

-Το χόντρυνες λίγο παραπάνω με τα σχόλια. Αν εγώ είχα μία στάση στο προφίλ που έβγαζα προς τα έξω και φαινόταν περισσότερο καυστική, δεν ήταν τοξική.

-Ήταν δηλητηριώδης.

-Είναι χοντρό το δηλητηριώδης. Είπα δύο τρεις ατάκες και εσύ τις έκανες 100.

-Ήταν ανεπίτρεπτη συμπεριφορά που άφησες την ομάδα να χάσει» ήταν η στιχομυθία τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη πήγε τη συζήτηση στον Τζέιμς και το γεγονός ότι οι φίλοι του τον άδειασαν και πήγαν με τον Αλέξη.

«Δεν μιλάνε μεταξύ τους και από ό,τι φαίνεται ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει κάποιο πρόβλημα με μένα. Αν με συναντήσει ο Τζέιμς θεωρώ ότι θα μου μιλήσει αλλά θα φύγει τρέχοντας.

Ήταν  μια διαδικασία που την αφήνω πίσω. Ούτε πεινάμε ούτε δεν έχουμε σπίτι. Τα πράγματα αλλάζουν. Επειδή μπαίνει ένας άνθρωπος σε ένα ριάλιτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί μετά να κρατήσει επαφή με αυτούς τους ανθρώπους που πέρασε 24ωρα μαζί».

Δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του Survivor αποδίδοντάς την στις συνθήκες διαβίωσης. «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάποιο λάθος, απλώς ήμουν πιο έντονος» είπε.

Για το περιστατικό με τον σεκιούριτι και τον Κρις Σταμούλη είπε:

«Κι εγώ άκουσα ότι ο Τζέιμς είχε κινητό μέσα στο Survivor. Τι να πω; Η παραγωγή ήταν πολύ σοβαρή. Φέτος άλλαξε η παραγωγή».

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ