Στη Μαρία Ρουμελιώτου και το okmag.gr μίλησε η Αλίκη Κατσαβού.

Ένιωσες ποτέ από από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς, ανασφάλεια ή άγχος για το πως θα τα βγάλεις πέρα, έχοντας να φροντίζεις και τον Φοίβο;

Το πένθος μου ήταν γιατί έφυγε ο Κώστας. Όχι γιατί ο θάνατός του θα δυσκόλευε τη δική μου ζωή. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος που με έκανε καλύτερο άνθρωπο εμένα και μου χάρισε με τον Φοίβο. Θα ήθελα να βρίσκεται στη ζωή. Υπάρχει και το άλλο κομμάτι όμως. Σίγουρα, έρχεται ψωμί στο σπίτι καλύτερα αν είναι και οι δυο γονείς στη ζωή. Το χειρότερο είναι ότι όλα έγιναν σε μια πανδημία. Που δεν μπορούσε να λειτουργήσει το θέατρό μου. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά έτσι είναι η ζωή.

Τηλεόραση θέλεις να κάνεις;

Εγώ θέλω πάρα πολύ, η τηλεόραση δεν με θέλει (γέλια).

Δηλαδή δεν είχες προτάσεις; Σε θεωρούν ακριβή;

Μπορεί να νομίζουν ότι είμαι ακριβή, ότι έχω λυμένα τα προβλήματά μου και υπάρχει και ένα κουτσομπολιό ότι μου έχει αφήσει περιουσία ο Κώστας Βουτσάς.

Εσύ εργάζεσαι για να ζεις και για να προσφέρεις μια καλή ζωή στον Φοίβο, σωστά;

Βέβαια. Έχω από τον πατέρα μου ένα μικρό σπίτι το οποίο αναλογεί στον Φοίβο αν σωθεί μέσα στα κύματα της ζωής και αυτό είναι. Και μια σύνταξη που για κάποιο λίγο διάστημα παίρνω εγώ και ο Φοίβος μέχρι τα 18. Δουλεύω και θέλω μέσα από τη δουλειά να κερδίζω τη ζωή μου.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ