ΑρχικήGossipΑλλάζει το τηλεοπτικό παιχνίδι η συνεργασία...

Αλλάζει το τηλεοπτικό παιχνίδι η συνεργασία…

Δημοσιεύθηκε:

Ισχυρές ανακατανομές και στην επίγεια τηλεόραση εκτιμάται πως θα επιφέρει η εν αναμονή συνεργασία Alpha και Nova. Ήδη στο πεδίο του καθημερινού ανταγωνισμού υπάρχει η κοινή μετοχική σύνθεση σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV, ενώ την ίδια ώρα η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ έδωσε το όνομα One και τηλεοπτικό πρόγραμμα του Mega στον νέο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό του Διονύση Παναγιωτάκη.
Η δυνατότητα μείωσης του κόστους λειτουργίας για τον τηλεοπτικό σταθμό και η απόκτηση προγράμματος με φθηνότερους όρους κάνει ελκυστική τη συνεργασία σε εταιρικό επίπεδο. Όμως η πίεση αναμένεται να μεταφερθεί στον τηλεοπτικό σταθμό, τα στελέχη του οποίου καλούνται να βαδίσουν με νέους μετόχους, οι οποίοι έχουν ήδη γνώση της εταιρείας, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι οι εκπρόσωποί τους παραβρίσκονται ήδη στα ΔΣ του σταθμού, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Star Investments.
Ο σταθμός έχει αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες, Έλληνες αλλά και πολυεθνικές εταιρείες, πριν καταλήξει αρχικά στον έλεγχο της Motor Oil και στη συνέχεια στην Primos Media Sarl με έδρα το Λουξεμβούργο.
Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί και στο Star, ενώ ήδη η Primos Media Sarl μετέχει εμμέσως στην εταιρεία παραγωγής Green Pixel. Ποιο θα είναι δηλαδή το εταιρικό σχήμα που θα συμμετάσχει στις τηλεοπτικές εταιρείες; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ενημερωτικός τομέας των δύο σταθμών δεν πρόκειται να αλλάξει χέρια.
TVNEA.COM

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: