Όπως σας είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Μπέζας με το αποκλειστικό του ρεπορτάζ, η νέα σεζόν θα βρει την ΕΡΤ1 αλλαγμένη.

Η σκέψη που έγινε πράξη τελικά – όπως σας έγραψε ο Γιώργος Μπέζας- είναι η ΕΡΤ1 να γίνει το ψυχαγωγικό κανάλι με μία ενημερωτική εκπομπή, δύο δελτία ειδήσεων κατά τη διάρκεια της μέρας και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα να απαρτίζεται από σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η ΕΡΤ τελικά ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα μερικές από τις σημαντικές αλλαγές στον ενημερωτικό της τομέα.

Αρχικά θα δούμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του ERTNEWS που θα είναι το νέο και αποκλειστικά δημοσιογραφικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Αυτό σημαίνει ότι πρόσωπα μετακινούνται από την ΕΡΤ1 στο ERTNEWS.

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 21:00 θα αναλάβει –όπως εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει- ο Γιώργος Κουβαράς.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα αναλάβει από 1ης Αυγούστου επικεφαλής της υποδιεύθυνσης όλων των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ και παράλληλα θα παρουσιάζει το κεντρικό μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων στις 15:00.

Ο Ηλίας Σιακαντάρης θα παρουσιάζει καθημερινά στο ERTNEWS μια νέα ενημερωτική ζώνη στις 20:00 με επίκεντρο κυρίως τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική και τον αντίκτυπό τους στη χώρα μας.

Τέλος, η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία ύστερα από χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση για να υπηρετήσει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: τη δημοσιογραφική έρευνα με μια εκπομπή που θα φέρει τη σφραγίδα της και θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ