Άλλη μια εβδομάδα αναβολής για το YFSF καθώς ούτε αυτή την Κυριακή θα μπορέσει να βγει στον αέρα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλανίζουν εδώ και αρκετές εβδομάδες το σόου καθώς φαίνεται ότι η διασπορά του ιού είναι μεγάλη.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα οι συμμετέχοντες αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής δεν κατάφεραν να φτάσουν καν στα στούντια Κάπα για να κάνουν το γύρισμα το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αύριο.

Ωστόσο, πριν από λίγο ολοι οι εμπλεκόμενοι έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους ότι το αυριανό γύρισμα αναβάλλεται και ως εκ τούτου δεν θα μεταδοθεί και νέο επεισόδιο του τάλεντ σόου μεταμορφώσεων την Κυριακή 11 Απριλίου καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ξεμείνει στον ΑΝΤ1 από επεισόδια.

Για του λόγου το αληθές ήρθε και η αλλαγή προγράμματος επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου όπου στη θέση του σόου που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου θα προβληθεί η ταινία “Ευτυχία” με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη στο ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη ταινία την είχε ξαναμεταδώσει ο σταθμός και μάλιστα με τεράστια επιτυχία και πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κόντρα στον σκληρό ανταγωνισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here