Ήρθε η ώρα των αλλαγών των μεγάλων συμβολαίων στον Alpha. Και αυτό που αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση είναι της Ελένης Μενεγάκη. Ορίστηκε και ραντεβού.
Μετά το Πάσχα.

Θεωρείτε τυχαίο, όλοι εσείς που με διαβάζετε πως πρίν απο μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν πληροφορίες για τα ποσά που λαμβάνει η παρουσιάστρια μηνιαίως;

Η μάχη αναμένεται σκληρή.

Πάμε να πάρουμε τα δεδομένα από την αρχή.

Δεδομένο πρώτο. Η διοίκηση έχει αλλάξει. Δεν είναι πλεόν ο Κοντομηνάς αυτός που λαμβάνει αποφάσεις. Είναι μεν στη διοίκηση και ο ρόλος του είναι σημαντικός αλλά ο επιχειρηματίας αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το άγχος και την ανασφάλεια

Βεβαίως από την μεριά του επιχειρηματία-και πρίν την μεταβίβαση- δεν υπήρχε και καμιά πολύ ζεστή επαφή με τη Μενεγάκη.

Δεδομένο δεύτερο. Η πρόταση της νέας διοίκησης του καναλιού αφορά σε μείωση 50% των αποδοχών της παρουσιάστριας. Από το ένα περίπου εκατομμύριο που λαμβάνει το χρόνο να κατέβει στις 500.000. Και όλα αυτά με δεδομένο το όριο τηλεθέασης του 15% που υποχρεούται να πιάσει. Διαφορετικά οι περικοπές θα αγγίξουν το 70%.

Δεδομένο τρίτο. Όσοι γνωρίζουν τη Μενεγάκη κάνουν λόγο για άρνηση. Η Ελένη δεν πρόκειται να δεχτεί καμία μείωση και είναι πολύ πιθανό να μην πάει καν στο ραντεβού που έχει οριστεί μετά το Πάσχα. Δεν είναι τυχαίο πως επικαλέστηκε ταξίδι στην Άνδρο για να μην παραστεί στην κοπή της πίτας του καναλιού.

Δεδομένο τέταρτο. Η επόμενη ημέρα. Με δεδομένη την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές, το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της φυγής της Μενεγάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =