Αναδρομή στην εποχή του Dream Show έκανα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να θυμάται τους παίκτες που πέρασαν από τον διαγωνισμό και τελικά κατάφεραν να κάνουν τεράστια καριέρα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Τότε, ο νεαρός με τα ξανθό καρέ μαλλί είχε κερδίσει το κοινό με τη φωνή του και παρά το γεγονός ότι οι κριτές ήθελαν να τον «κόψουν», ο παρουσιαστής, έδωσε «προσωπική μάχη», οπως είπε, για να τον περάσει.

«Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή. Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσυ. “Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη”», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».

Στη συνέχεια, η εκπομπή συνδέθηκε μέσω Skype με τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος είχε περάσει επίσης από το Dream Show και ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απίστευτη ομορφιά του, ενώ αποκάλυψε και τη συμβουλή που του είχε δώσει, πριν τον αναλάβει ο Ηλίας Ψινάκης.

Λίγο νωρίτερα, ακόμα μία έκπληξη περίμενε τον Αντρέα Μικρούτσικο, καθώς στο πλατό έφτασε ένα τριαντάφυλλο. Αποδέκτης του ήταν ο ίδιος, ενώ αποστολέας ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος θυμήθηκε μια κορυφαία στιγμή που είχαν ζήσει μαζί σε ένα από τα live. Μάλιστα, ο γνωστός μάνατζερ τον κάλεσε με αυτόν τον τρόπο στο reality που ετοιμάζει, να καθίσουν μαζί στον καναπέ του και να θυμηθούν στιγμές που έχουν ζήσει μαζί.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ