Ακόμα ένα επεισόδιο έχει το σίριαλ με την περιουσία που άφησε ο Ανέστης Βλάχος μετά τον θανατό του, με την οικογένειά του να έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ανέφερε ότι διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο δεν υπάρχει και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο δικηγόρος του Ηλία Βλαχου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά σχετικά με το εάν έχει δημοσιευτεί κάποια διαθήκη του ηθοποιού, προσδοκώντας να βρεθεί μία λύση. Η λύση τλικά δεν βρέθηκε καθώς μέσω κάποιων διαροοών σε κάποια εφημερίδα, γράφτηκε πως υπάρχει διαθήκη.

Ωστόσο, με τον κ. Παπαναστασίου δεν επικοινώνησε κάποιος αρμόδιος συμβολαιογράφος ή δικηγόρος προκειμένου να του κάνει γνωστή την ύπαρξη κάποιας διαθήκης και αν η πλευρά της κόρης του ηθοποιού είχε στα χέρια της κάποιο έγγραφο, όφειλε να το έχει καταθέσει στη γραμματεία του Ειρηνοδικείου προς δημοσίευση.

Ο δικηγόρος κατέστησε σαφές πως ο όρος «αποδοχή κληρονομιάς» νοείται ως το γεγονός ότι, ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.

Μία τελευταία εξέλιξη όμως, αναφέρει πως η κόρη του Ανέστη Βλάχου, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Μάλιστα, υποστηρίζει η Έλλη Βλάχου πως, την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου, αρνείται την ύπαρξη της διαθήκης.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here