Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια ανάρτηση – γροθιά στο στομάχι με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της και είχε συγκλονίσει με τις περιγραφές της. Τώρα, έκανε ένα βήμα ακόμα και ανέβασε φωτογραφία από την κακοποίησή της.

Η ίδια φαίνεται με μελανιές και σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο μετά το περιστατικό. Όπως αναφέρει ο σύντροφός της την είχε πετάξει με βία πάνω στα πλακάκια και είχε χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπο.

Η εξομολόγηση για την κακοποίηση

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στον Κονίλο σχετικά με εκείνη περίοδο της ζωής της.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη. Τον συντηρούσα και με έλεγε τσιγκούνα. Ζούσα έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε και συνέχισε:

«Στη φάση που ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εγώ επέλεξα να μη μιλήσει και κακοποιηθεί και η ψυχούλα μου επιπλέον, από πάνελ τηλεοπτικά που εύχομαι να μην έχουν κόρες και να μην τις βρούνε σε τέτοια κατάσταση. Όταν έφαγα το πολύ ξύλο πήγα σε ένα φίλο και μου έβαλε ένα πιάτο φαγητό και του είπα δεν πεινάω, έφαγα ξύλο. Αντιμετωπίζω την κατάσταση με χιούμορ. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες, να μη φοβάμαι. Αν οι φίλοι του ανθρώπου που με χτυπούσε τον ξέκοβαν ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα. Τώρα που δεν το έχουν ξεκόψει, που είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα θα γίνει το ίδιο», είπε η  πρώην παίκτρια του Survivor.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ