Λογικό, λόγω της περιόδου όπου η μεταγραφολογία φουντώνει αλλά μαζί με αυτήν και τα σενάρια. Και μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να έχει προβάδισμα, όπως μαθαίνω, στο να επιλέξει τι θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν μεταξύ του θρυλικού παιχνιδιού “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” και του σόου “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, όμως σε ό,τι αφορά την Μαρία Μπεκατώρου όσα λέγονται και όσα γράφονται είναι μάλλον προϊόντα μυθοπλασίας.

Η παρουσιάστρια η οποία αποχαιρετά από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου, το “Still Standing” για να την διαδεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής με το “5Χ5” δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια πρόταση από τον ΑΝΤ1.

Ούτε για να είναι μέλος κριτικής επιτροπής αλλά ούτε και για κάτι άλλο σε επίπεδο παρουσίασης. Παραμένει στην παρουσίαση του “Your face sounds familiar” και όπως λένε οι πηγές που αναβλύζουν πληροφορίες στην περιοχή του Αμαρουσίου είναι νωρίς ακόμη για την κρίσιμη συζήτηση της ανανέωσης συμβολαίου.

Οπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές θα καθίσουν να συζητήσουν για το μέλλον τον Ιούνιο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here