Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα από τα πρόσωπα που πίστευε πολύ ο ΣΚΑΪ και αυτός ήταν και ο λόγος που όταν της ζητήθηκε να συνεργαστούν της έκανε ένα ισχυρό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, όταν πέρσι την προσέγγισαν, συμφώνησαν να παρουσιάσει μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη το «Σου Κου family». Και παρόλο που το συμβόλαιο του Χάρη έληγε το καλοκαίρι, μαζί δηλαδή με τη λήξη της σεζόν, της Αντελίνας ήταν ουσιαστικά για ενάμισι χρόνο, καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Παρόλο που το συμβόλαιο λοιπόν εδώ και ένα χρόνο είναι σε ισχύ, η Αντελίνα δεν παρουσιάζει κάτι στον ΣΚΑΪ. Μία αρχική σκέψη, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ήταν να γίνει μία εκπομπή μιας ώρες που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακιο, πριν από το «Όλα γκουντ». Τελικά αυτή η σκέψη έμεινε μόνο στα χαρτιά.

Τι θα γίνει όμως του χρόνου με την Αντελίνα; Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν να επικοινωνήσουν εδώ και πολύ καιρό. Δεν υπήρξε, όπως μου μεταφέρουν πηγές μου, ούτε τηλεφώνημα για να γίνει κάποια επίσημη συζήτηση για το μέλλον της συνεργασίας τους και όλα δείχνουν, ότι περιμένουν και οι δύο να ολοκληρωθεί η συμφωνία για να χωρίσουν και τυπικά οι δρόμοι τους.

Τι θα κάνει όμως η Αντελίνα; Οι πληροφοριοδότες μου, μου λένε ότι αποφεύγει να κάνει συζήτηση με κάποιο άλλο κανάλι πριν οριστικοποιηθεί τι θα γίνει μεν ΣΚΑΪ. Ωστόσο, γνωρίζω καλά ότι το όνομά της έχει πέσει σε σύσκεψη που έγινε πρόσφατα σε κανάλι με το οποίο έχει στο παρελθόν συνεργαστεί.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ