Δύσκολες στιγμές πέρασε στην καραντίνα ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», αποκάλυψε ότι είχε κρίσεις πανικού.

«Στην πρώτη καραντίνα νόμιζα ότι είχα όλα τα συμπτώματα, είχα κρίσεις πανικού. Οι άνθρωποι του θεάτρου ήμασταν 2 χρόνια παροπλισμένοι και λίγο εγκαταλελειμμένοι», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως θεωρεί τον εαυτό του ηθοποιό του θεάτρου και όχι τηλεοπτικό.

«Η όποια επιτυχία έχει γίνει είναι από το θέατρο, δεν είμαι τηλεοπτικός ηθοποιός», λέει, ενώ μίλησε για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και τις δυσκολίες στην επικοινωνία.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ο Αντώνης Λουδάρος, ανέφερε πως έχει ακούσει πάρα πολλά σχετικά με αυτό το ζήτημα και συγκεκριμένα το «γιατί τώρα». «Ακούω και το “τώρα το θυμήθηκαν”.  Ναι ρε φίλε τώρα το θυμήθηκαν, να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες».

Ο ίδιος δήλωσε εξωστρεφής και μελαγχολικός και χιουμοριστικά ανέφερε ότι είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές κοιτάζει το ταβάνι και οι φίλοι του πολλές φορές λενε «α , ήρθε παλι», γιατι δεν μιλάει, όπως λέει, αλλά ακούει.

Αποκάλυψε επιπλέον πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο και έχει κάνει ψυχοθεραπεία, καθώς είναι κάποια ζητήματα που δεν έχει λύσει και τα παλεύει.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here