ΑρχικήGossipΑπασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Μας δήλωσε το πόσο...

Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Μας δήλωσε το πόσο δύσκολα το βίωσε για να χτυπήσει το συναίσθημα»

Δημοσιεύθηκε:

Με πρώτο θέμα τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές» ξεκίνησε τον σχολιασμό του ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» και σε αρκετά σημεία ο παρουσιαστής ήταν αυστηρός στα λεγόμενά του.

«Δόθηκε μία συνέντευξη, εγώ θα του πρότεινα να βγαίνει πιο συχνά. Κάπως καταλαβαίνεις ότι είναι άνθρωπος, δεν ξέρω το είδος, κάπως μιλάει. Σε σχέση με το “να βάλει πλάτη” δεν κατάλαβα τι εννοεί. Μα να μην φύγει από τη χώρα γιατί; Φτιάξαμε τη χώρα με έναν τρόπο που θες να φύγεις. Παλιά φεύγανε πιο πολύ, περνούσαν δύσκολα έξω και λέγανε να γυρίσουν στην πατρίδα μας και γυρνάνε και η πατρίδα έχει γίνει πανικός. Θεωρώ άτοπο το να “βάλει πλάτη”. Δεν μπορεί να βάλει κάποιος πλάτη με τη ζωή του» είπε.

Παράλληλα με αρνητικό πρόσημο είδε τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί μετά το δυστύχημα καθώς σύμφωνα με τον ίδιο οι πολιτικοί στο τέλος θα κριθούν από τον λαό.

«Το πήγε λίγο στο συναίσθημα, μας έφερε στο κεφάλι μας τις εικόνες. Μας δήλωσε το πόσο δύσκολα το βίωσε αλλά δεν μας νοιάζει για να χτυπήσει το συναίσθημα. Από εκεί και πέρα δεν έδωσε απαντήσεις.

Δεν κατάλαβα τον λόγο που έδωσε τη συνέντευξη και ο Θεοδωράκης πολύ καλός παρόλα αυτά για ποιο λόγο έγινε; Έγιναν ερωτήσεις από ανθρώπους που ήταν στο τρένο, απαντήθηκαν με όποιον τρόπο. Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή του πρωθυπουργού ανακοίνωσε και τον Μάιο εκλογές» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Znews.gr

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα