Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και καταφέρθηκε εναντίον των σάιτ που αναπαράγουν φωτογραφίες και υλικό από τα αρχεία που διέρρευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με προσωπικές στιγμές του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

«Βλέπω ότι κάποια σάιτ δημοσιεύουν στιγμιότυπα από βίντεο και φωτογραφίες του Στάθη. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι δημοσιογραφία οπότε δεν έχω να πω κάτι περαιτέρω. Πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μία παράνομη πράξη».

Αισθάνομαι απαίσια και ένας λόγος που δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα είναι αυτός. Φοβάμαι μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία. Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι δηλώνω πως δεν είμαι εγώ και από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία στο προφίλ του Στάθη. Είδα ότι και στην αναζήτηση στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω πάνω. Είναι τραγικό ότι κάποιοι το ψάχνουν» πρόσθεσε.

Απεύθυνε στη συνέχεια έκκληση προς όσες κοπέλες που έχουν βρεθεί στη θέση της και φοβούνται ότι έχουν καταγραφεί από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να της στείλουν μήνυμα καθώς έχει στα χέρια της στοιχεία και για άλλα βίντεό του.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here