Κάτι παραπάνω απο σημαντικές είναι αυτή την εποχή οι εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μιας και το τηλεοπτικό τοπίο θυμίζει κινούμενη άμμο.

Αυτή τη φορά τα νέα που σας φέρνω, έρχονται από το “στρατόπεδο” του ΑΝΤ1 και το “Your Face Sounds Familiar”. Νέα κάτι παραπάνω από σημαντικά… Ας τα πάρουμε ,όμως, τα πράγματα ένα-ένα.

Καταρχήν σήμερα μετά από δύο και πλέον εβδομάδες αποχής, ξεκινούν και πάλι κανονικά τα γυρίσματα Θεού θέλοντος και Κορονοϊού επιτρέποντος.

Όλοι οι συντελεστές του σόου έχουν δώσει ραντεβού από νωρίς το πρωί στα στούντιο ΚΑΠΑ, προκειμένου να υποβληθούν σε  rapid-test και αν κι εφόσον είναι όλοι καλά θα ξεκινήσουν το προγραμματισμένο γύρισμα. Ο στόχος εννοείται πως είναι να δούμε τη Κυριακή ολόφρεσκο “Your Face Sounds Familiar”.

Ποια είναι τώρα η είδηση-βόμβα; Σύμφωνα με τα όσα έχω μάθει, οι Αντεννικοί αποφάσισαν πως αν κι εφόσον παρουσιαστεί ξανά πρόβλημα λόγω Κορονοϊού, να σταματήσουν κάπου εδώ την παραγωγή του σόου.

Μην ξεχνάς πως το “Your Face” μέχρι τώρα έχει αναγκαστεί να ρίξει αυλαία τρεις ολόκληρες φορές, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω όλη παραγωγή του, οπότε και οι Αντεννικοί σκέφτηκαν και ορθώς αποφάσισαν, πως αν κι εφόσον υπάρξει ξανά κάποιο κρούσμα, το εν ΄λόγω πρόγραμμα να σβήσει τα φώτα, αφού δεν έχει νόημα όλο αυτό το… σταμάτα-ξεκίνα.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τη πορεία της πανδημίας, τα κρούσματα, αλλά κι απ΄ το πόσο απομονομένοι είναι όλοι, όλες τις υπόλοιπες μέρες πριν το γύρισμα.

Για να δούμε… Ας ευχηθούμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά! Το “Your Face” το αγαπάμε και μας λείπει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here