Και ενώ προς τα έξω δίνεται ένας συγκεκριμένος προγραμματισμός για την prime time του ΑΝΤ1, χθες έφτασαν στα αυτιά του tvnea.com κάποιες πληροφορίες που μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος από το τμήμα του προγράμματος μάθαμε πως υπάρχει μία ιδέα που έχει “πέσει” στο τραπέζι και ενδέχεται να ανατρέψει αρκετά την τράπουλα.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη να μείνει στις 20.00 το βράδυ κανονικά ο “Ήλιος” παρά το γεγονός ότι απέναντι θα γίνει της μυθοπλασίας και με κωμικές και δραματικές σειρές. Η καθημερινή αυτή σειρά μπόρεσε πέρυσι να ξεχωρίσει σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού και εκτιμάται ότι δύσκολα θα απειληθεί από τις κωμωδίες του ALPHA ή τις δραματικές σειρές των Mega και OPEN.

Στη συνέχεια, θα ακολουθούν οι “Άγριες Μέλισσες” στις 9 το βράδυ με διάρκεια επεισοδίου μόνο μία ώρα, αλλά με καθημερινή προβολή από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Έτσι, ο ΑΝΤ1 θέλει να κόψει τη φόρα σε νέες δραματικές σειρές που έρχονται στην prime time, όπως ο “Σασμός” και τη “Γη της Ελιάς”. Θα ακολουθεί στο 10-11 το “Game of chefs” που μπορεί πάλι να έρχεται αντιμέτωπο μία ώρα με το ομοειδές “Top Chef”, ωστόσο αφενός θα παίρνει ένα πολύ ικανοποιητικό lead in από τις “Άγριες Μέλισσες” και αφετέρου ο ΑΝΤ1 ποντάρει στο ότι η σειρά θα έχει ήδη ανακόψει σημαντικά ποσοστά από το μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ από την πρώτη ώρα με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο το project του ΑΝΤ1 να πάρει κεφάλι.

Στις 11.00 το βράδυ από Νοέμβριο θα έρθουν οι “Ράδιο Αρβύλα” για μία ώρα, επιστρέφοντας στη ζώνη που καθιερώθηκαν το 2010 με την κίνηση-ματ του Γιάννη Λάτσιου να τους μετακομίσει από το απόγευμα το βράδυ.

Και από τις 12 και μετά θα ξεκινά η late night ζώνη που θα περιλαμβάνει το “Ενώπιος Ενωπίω”, το “Βινύλιο”, το “2night show” και το “Special report”.

Δυνατός προγραμματισμός, που βέβαια αφήνει το κανάλι εκτεθειμμένο στην απογευματινή ζώνη, καθώς από τις 16.00 το απόγευμα που θα τελειώνει το “Ρουκ Ζουκ” μέχρι τις 17.45 που θα ξεκινά το “5χ5”, θα υπάρχουν σχεδόν δύο ώρες που το κανάλι θα σηκώνει λευκή σημαία…

Για να δούμε αν ο παραπάνω προγραμματισμός θα γίνει πράξη ή θα γίνει το αρχικό σενάριο που θέλει τους “Ράδιο Αρβύλα” στις 8, το “Game of chefs” στις 9 και τις “Άγριες Μέλισσες” στις 10.

Tvnea.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ