Το Znews.gr σήμερα σας παρουσιάζει αποκλειστικά το μέρος που θα στηθεί η νέα «Φάρμα». Λίγο έξω από τον Ωρωπό, η εταιρεία παραγωγής σε μια έκταση 30 στρεμμάτων θα στήσει από την αρχή τις εγκαταστάσεις του ριάλιτι μετά την καταστροφή των προηγούμενων εγκαταστάσεων.

Τα ξύλινα σπιτάκια που θα φιλοξενηθούν οι συμμετέχοντες αλλά και όλοι οι άλλοι χώροι που θα γίνονται τα γυρίσματα, όπως ο ξύλινος στάβλος, οι αποθήκες και οι βοηθητικοί χώροι κατασκευάζονται ήδη και σε λίγες μέρες θα μεταφερθούν στο σημείο όπου πια όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η νέα «Φάρμα» θα κάνει πρεμιέρα καλώς εχόντων των πραγμάτων στο τέλος του χρόνου.

Μπορεί στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Γιώργος Μπέζας για το Ζnews να βλέπετε αγρούς ωστόσο μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη εκεί θα έχει δημιουργηθεί ένας μικρό τηλεοπτικό αγρόκτημα που θα φιλοξενήσει τους νέους παίκτες.

Η εταιρεία παραγωγής δουλεύει νυχθημερόν για να προλάβει να είναι όλα έτοιμα για το πρώτο γύρισμα και την είσοδο των παικτών που θα γίνει στις αρχές του Δεκέμβρη εκεί υπολογίζουν και να ξεκινήσουν και τα πρώτα δοκιμαστικά ώστε όλα να είναι έτοιμα πριν την πρωτοχρονιά του 2022 που αναμένεται να γίνει και η πρεμιέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ