Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο Big Brother και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τίτλο της εκπομπής «Όλα Γκουντ» που παρουσιάζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα το σαββατοκύριακο.

«Το παρακολούθησα το Big Brother. Είναι μια εκπομπή που είναι άρτζι μπούρτζι και λουλάς. Αναπτύσσεται με τρελούς ρυθμούς», ήταν ανάμεσα στα όσα σχολίασε για το Big Brother. Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε στον τίτλο της εκπομπής «Όλα Γκουντ»… «Να πω κάτι που έχει σχέση με τους παρουσιαστές, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Εγώ δεν είμαι ο φύλακας του ιερού δισκοπότηρου του “Όλα”.

Το “Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, μου φαίνεται ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μια εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία, ενός ανθρώπου που δε βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το “Όλα”. Το “Όλα” είχε πάντα δίπλα του και κάτι συμπληρωματικό και όταν κάνει μια εκπομπή “Όλα Γκουντ”…Τους προτείνω να πάνε στο Μαρούσι, στον τρίτο όροφο συγκεκριμένου κτιρίου, υπάρχει ένα γραφείο με μια θέση άδεια, να πουν ότι κάνουν μια εκπομπή με τίτλο “Όλα Γκουντ” και θα εισπράξουν την απάντηση. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της τηλεοπτικής ιστορίας και ο τρόπος που σεβόμαστε αυτό που έχει συμβεί. Θα έπρεπε να υπάρξει μια δεύτερη σκέψη και μακάρι να την κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής φανερά ενοχλημένος.

Ωστόσο, η Φαίη επισήμανε ότι κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε πρόθεση και πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με το όνομα Γκουντάρας.

Tvnea.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ