Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρεται στην περίοδο που ήταν δύσκολα οικονομικά και το ενδεχόμενο να παίξει σε ξένη σειρά.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πριν συμμετάσχει στο Dancing with the Stars είχε μείνει «ρέστος» αλλά ως μηχανής θεός ήρθε το τηλεφώνημα να συμμετάσχει στην εκπομπή χορού.

«Ήμουν ρέστος. Δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι το σημείο μηδέν, άντε στο παραπέντε. Είναι εκεί που λες “έχω κάνει, ότι έπρεπε να κάνω, έχω κλείσει τις υποχρεώσεις μου άρα έχω να λάβω κάτι μελλοντικά” αλλά στο τώρα είμαι ρέστος.

Όταν νιώσω ότι έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου, κοιτάω το ταβάνι μου και λέω “Θέε μου βοήθησε με” και πλέον επικαλούμαι και τον μπαμπά μου. Και έτσι ήρθε μήνυμα στις 3 το βράδυ για το Dancing. Ήθελα να την πάρω και εκείνη την ώρα αλλά έδειξα ύφος. Στο τηλέφωνο ήμουν άνετος αλλά φοβόμουν και λίγο. Μου το είχαν προτείνει και από την πρώτη χρονιά αλλά φοβόμουν και πήγα την δεύτερη φορά. Πήγα για 5 επεισόδια και το κέρδισα», ανέφερε ο ηθοποιός.

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ξένη ταινία είπε: «Ο πήχης μου είναι πολύ ψηλά, κρίνω πολύ τον εαυτό μου. Είμαι αυστηρός! Δεν μου έχει γίνει κάστινγκ για κάποια ξένη σειρά. Εάν με φώναζαν θα πήγαινα. Μπορεί να έπαιζα κάποιον Έλληνα που δεν μιλάει καλά ελληνικά».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ