ΑρχικήGossipΑυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές...

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές…

Δημοσιεύθηκε:

Τα τελευταία χρόνια, πολλά λέγονται και γράφονται για τα συμβόλαια των παρουσιαστών κυρίως της ψυχαγωγικής ζώνης. Kάθε φορά μάλιστα που ένας παρουσιαστής ή μια παρουσιάστρια ανανεώνει το συμβόλαιο πολλές είναι οι φήμες για το ύψος των απολαβών του νέου συμβολαίου.

Η αλήθεια τις περισσότερες φορές όμως απέχει πολύ και αυτά που λέγονται και γράφονται δεν ισχύουν, ναι μεν υπάρχουν τα λεγόμενα “καλά” συμβόλαια, όμως σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν τα νούμερα του παρελθόντος -προ 2010-.

Επίσης πλέον υπάρχουν σε αρκετές περιπτώσεις και ρήτρες, ανάλογα με την τηλεθέαση και τα έσοδα που “φέρνει” η εκπομπή. Τα κανάλια εξάλλου ζορίζονται, η διαφημιστική πίτα ολο ένα και μικραίνει, οι τηλεοπτικές άδειες δημιούργησαν πολλά προβλήματα και η πανδημία χειροτέρεψε την κατάσταση.

Για τους καλά γνωρίζοντες 3-4 είναι τα άτομα που οι αποδοχές εντάσσονται στα λεγόμενα “καλά συμβόλαια”. Σίγουρα ένας παρουσιαστής που ανήκει στη σχετικά νέα γενιά παρουσιαστών, με μεγάλο “γκελ” στα social media και επιτυχία σε reality της prime time δικαιούται να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, ή μια παρουσιάστρια που έχει βάλει στόχο να γίνει η νέα βασίλισσα της τηλεόρασης -ειδικά αν υπάρχει μεγάλη στήριξη απο το κανάλι- και φέρνει πρωτιές.

Ακόμη σε αυτήν την κατηγορία -ακόμη περισσότερο πρόσφατα- ειναι και άλλος πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό παρουσιαστής με χιούμορ και έξυπνο σχόλιο. Τέλος στην κατηγορία των κερδισμένων ανήκουν και οι λεγόμενοι παρουσιαστές-παραγωγοί, είδικά αυτοί που το format της εκπομπής είναι δικό τους και καταφέρνουν να σηκώσουν κομμάτι της prime time ζώνης του καναλιού κατά πολύ και αποδεικνύονται για πολλά χρόνια τα δυνατά χαρτιά…

 

enimerosi24

Τελευταία νέα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι...

Περισσότερα